Försäljningsvillkor

Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms. Vi tar inte ut någon expeditionsavgift.
Vi har enhetsfrakt på varorna, vilket innebär att fraktkostnaden är den samma (39 kr) oavsett vikt och antal varor.

Frakt & leverans

Vår målsättning är att du skall ha varorna inom 7 arbetsdagar. Om det beräknas att leveransen kommer att ta längre tid, kommer du att underrättas om detta. Leverans sker med Postens Postpaket, DHL, eller brev.
Vi levererar enbart inom Sverige, och du måste vara myndig för att få beställa.

Returer

Du har returrätt på våra standardprodukter inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Returnerad produkt skall vara i oanvänt och oskadat skick. Meddela oss alltid innan retur för att erhålla korrekt adress och returnummer. Du betalar endast returportot.
Som standardprodukt räknas inte produkter som skapats i "Designa själv"-funktionen, eller som har en "öppen storlek" som avviker från Standard (exempelvis inte "Liten" eller "X Liten")
Vi kan i undantagsfall godkänna returer även av produkter som skapats i Designa själv eller som har avvikande öppen storlek. Hör därför alltid av dig om du skulle vilja returnera en vara, även om det inte är en standardprodukt.

Reklamation

Reklamation av defekt produkt ska ske inom 14 dagar. Produkten räknas som defekt om den skadats, inte stämmer överens med beskrivningen, eller har förändrats på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till dig. Om produkten är defekt, står vi även för returportot.
De felsta varor specialtillverkas för hand på beställning. Måtten på färdiga produkten kan därför avvika upp till 10% utan att varan räknas som defekt.

Integritetspolicy

Genom att lägga en beställning, godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Information om hur vi behandlar dina personuppgifter, hittar du här

Våra uppgifter

Hundlyx
Bindarevägen 16
382 39 Nybro

info@hundlyx.se